Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógymasszőr Budapesten képes leírás - Gyógymasszőr.tlap.hu
részletek »

Gyógymasszőr Budapesten - Gyógymasszőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogymasszor.tlap.hu » Gyógymasszőr Budapesten
Keresés
Találatok száma - 42 db
 Szabó István (XI. ker.)

Szabó István (XI. ker.)

Szabó Istvánnak hívnak, 2001-ben ismerkedtem meg a svéd-masszázzsal, igaz eleinte csak hobbi szinten családomat és barátaimat masszíroztam. Idő közben többféle masszázsfajtával ismerkedtem meg, tanultam ki és ahogy egyre jobban elmerültem benne, hivatásommá vált. Tanítóim azt tanították és saját hitvallásom is az, hogy minden testi betegség lelki eredetű, ezért az embereknek nemcsak a testével, hanem a lelkével is foglalkozni kell. Ezért egyre jobban foglalkoztatnak az ősi gyógymódok.

Almásiné Mariann gyógymasszőr (XV.)

Almásiné Mariann gyógymasszőr (XV.)

Tisztelettel köszöntöm már meglévő és leendő vendégeimet. Egészségügyi Továbbképző Intézetben gyógymasszőr szakon végeztem. Munkám során törekszem arra, hogy vendégeim közérzetét javítsam, és fizikai állapotának javulását elősegítsem, azonban csodát nem ígérek. Kulturált, tiszta környezetben várom női, férfi, fiatal és idősebb vendégeimet. Kérem, tekintse meg, hogy milyen masszázs típusokat vállalok, azonban tisztelettel kérem, vegye figyelembe, hogy bizonyos szolgáltatásokkal nem állok vendégeim rendelkezésére.

Bács Zselyke gyógymasszázs (XIX.)

Bács Zselyke gyógymasszázs (XIX.)

Bács Zselyke masszázs, gyógymasszázs, alakformálás, cellulitmasszázs, talpmasszázs, Kispesten a XIX. kerületben. Kellemes környezetben halk zene és gyertyafény mellett kikapcsolódhatsz és relaxálhatsz.

Banai Annamária (XIII.)

Banai Annamária (XIII.)

Banai Annamária vagyok. 1975 májusában születtem. 2003 óta foglalkozom masszázzsal. Programjaimban egyaránt szívesen alkalmazom a nyugati típusú masszázsmódokat és a keleti irányzatokat is. Lehetőségem volt megismerni az energiaadáson alapuló technikákat, melyek a bennük rejlő lehetőségekkel magukkal ragadtak. Jelenleg kétféle energia használatával teszem hatásosabbá kezeléseimet. Céljaim közé tartozik a test és a lélek harmóniájának helyreállítására irányuló technikák elsajátítása és alkalmazása.

Bujdosó János okleveles gyógymasszőr (VII.)

Bujdosó János okleveles gyógymasszőr (VII.)

Bujdosó János okleveles gyógymasszőr vagyok. A gyógymasszázs és a terápiás masszázsokkal célunk a jó közérzet megtartása, egy egészségesebb élet a nagyvárosi körülmények között is. A gyógymasszázzsal segíteni tudok Önnek, ha: - stressz megelőzés, kezelés - allergia - mozgásszervi betegségek - belsőszervi panaszok - narancsbőr kezelés - időskori kopaszodás - Amit a gyógymasszázsról tudni kell: - serkenti a vérkeringést, elősegíti az anyagcsere megfelelő működését - ellazítja az izmokat, ezáltal könnyebbé válik a mozgás - oldja a stresszt, ezáltal javul általános közérzete

Csató Zsolt okleveles gyógymasszőr (III.)

Csató Zsolt okleveles gyógymasszőr (III.)

Csató Zsolt okleveles masszőr megmasszírozza fájó tagjait - mikor úgy érzi elfáradt, lassan reagál bizonyos dolgokra akkor szükséges egy gyógymasszázs a testi-lelki harmónia eléréséhez. Ebben segíteni tudok önnek-, hívjon fel és a legalkalmasabb időpontban, várom, egy gyógymasszázsra. Képzett gyógymasszőr szakember vagyok akinek kezei segítenek abban, hogy közérzete, egészsége javuljon. Több masszázstechnika, több lehetőséget kínál a javulásra. Rohanó életmódunk, a növekvő stressz, az egyre jobban jellemző bizonytalanság, a mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás, sok esetben az egyoldalú fizikai megterhelés, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy izmaink aszimmetrikussá-túlfeszítetté váljanak. Gyógymasszőr szakmai múltam biztos garancia arra, hogy aki nálam masszíroztatja magát, az azt kapja, ami a testének és lelkének fontos. A masszázs arról szól, hogy a megfáradt izmait átmasszírozom,a fájdalmas reflexzonákat megszakítom,és a test és a lélek közt harmóniát teremtek,ettől a lelke is felfrissül és a masszázs végeztével megfrissülve távozik tőlem! Szakmai múltam: Hotel Aquincumban dolgoztam mint gyógymasszőr. Euro Center wellness részlegében további 5 évet gyógymasszőrként tevékenykedtem.A vendégeim kényelmének érdekében egy mediterrán környezetben lévő exkluzív lakást bérelek a test és a lélek harmóniájának megteremtéséhez (Budán)!

Czár Katalin (II.)

Czár Katalin (II.)

Czár Katalin - Shiatsu-masszázs, távolkeleti gyógymasszázsok - Alternatív mozgás- és masszázs terapeuta várja a kedves érdeklődőket harmonikus környezetben a Széna térnél (Budapest, II. kerület). A fenti technikák segítséget nyújtanak az egészséges életmód kialakításában, betegségek és különböző egészségügyi problémák esetén természetes módon segítik a test öngyógyitó folyamatainak beinditását. Mai stresszes világunkban a megelőzésre is hangsúlyt kell fektetni, e módszerek ezért is jelentőséggel bírnak.

Demeter Masszázs - masszőreink bemutatkozása

Demeter Masszázs - masszőreink bemutatkozása

A Lepkeháló Közhasznú Egyesület üzemeltetésében működik a korábbi nevén Újpesti Masszázs névre hallgató, és most átnevezett Demeter Masszázs szalon. Célunk, hogy kedvező áron biztosítsunk masszázsszolgáltatást. Szalonunk Újpesten működik és várja vendégeit. A jelen oldalon Demeter Viktor gyógymasszőr és Demeter Viktorné frissítő masszőr bemutatkozását olvashatja az érdeklődő. Fontosnak tartjuk, hogy mielőtt ellátogat valaki a masszázsára, legyen képe arról, milyen is az a masszőr akihez megy, kicsit beleláthasson életébe. Ezt kívántuk oldalunkon megoldani!

Demeter Péter (III.)

Demeter Péter (III.)

2004-ben kezdtem shiatsu tanulmányaimat a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, ahol 2008-ban szereztem az Európai Shiatsu Szövetség (ISF) által is elismert shiatsu-gyógyász diplomát. Többször volt szerencsém a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanárai mellett segédkezni az oktatásban. 2008-ban részt vettem az iskola 10 éves jubileumára rendezett ünnepi hétvégén, mint meghívott előadó. Számos különböző témájú továbbképzésen vettem részt, így többek között képesítést szereztem a shiatsu alapfokú oktatására, és a kismamák várandósság alatti shiatsu gondozására. 2007-ben a Magyar Iparszövetségnél tettem Gyógy-masszőr vizsgát, kiváló eredménnyel. 2008-ban az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetnél (ETI) tettem Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgát, kiváló eredménnyel.

Hirdetés
Dr. Gaálné J. Nóra (XX.)

Dr. Gaálné J. Nóra (XX.)

Dr. Gaálné J. Nóra - masszőz-életmód tanácsadó - Megnyitottuk a XX. Helsinki út 36-37 sz alatt irodánkat. Bejelentkezés telefonon a megadott számokon. Ajándékozzanak szeretteiknek, névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra masszázskuponokat!

Érdi József  okleveles gyógymasszőr (XII.)

Érdi József okleveles gyógymasszőr (XII.)

Érdi József okleveles gyógymasszőr vagyok 50 éves. A 12. kerületben a Kis-Svábhegyen lakom, de Budapest egész területén vállalok masszírozást. A svédmasszázs fogásaival végzek az ön otthonában: frissítő masszázst, sportmasszázst, gyógymasszázst, szegment masszázst, izületi kimozgatást.

Fájdalom Ambulancia Budapest

Fájdalom Ambulancia Budapest

Mozgásszervi sérülések, hát-, térd-, és gerincfájdalom kezelése, rehabilitációja és a mozgató-rendszer állapotfelmérése, gyógytorna, masszázs és jégszauna. Intézményünket 2003-ban azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében. Sportolók, futni és mozogni vágyók számára is hasznos segítséget nyújtunk: kimagasló színvonalú mozgáselemző és biomechanikai laborunkban megtalálható berendezéseinken végzett járás-,egyensúly-,maximális erő-, térdízületi mozgás vizsgálattal, vagy akár a 3D ultrahang alapú gerincfelméréssel fényt derítünk a szervezet rejtett tartalékaira, még fejleszthető képességeire, de úgyanúgy arra is, ha túlterhelt, vagy sérülésveszélyes állapotban van. Intézményünk továbbá lehetőséges nyújt gyógytorna és gyógymasszás igénybe vételére, valamint jégszauna használatra is.

Farkas Kata masszázsterapeuta (II.)

Farkas Kata masszázsterapeuta (II.)

Farkas Kata masszázsterapeuta vagyok. Közgazdászi pályafutásomat cseréltem fel e csodálatos hivatásra. Úgy gondolom, mint terapeuta többet tudok adni a hozzám forduló embereknek az érintés gyógyító, relaxáló, energetizáló erejével, mint korábbi tevékenységemmel. Kezeléseim során gyakran együtt használom intuitív módon, a vendégeim állapotától függően a különböző masszázstechnikákat. A jó terapeuta az érintésével fizikailag hatást fejt ki a testre, de ez még önmagában kevés, meg kell érezni, hogy a vendég lelkének mire van szüksége. Ehhez számomra az intuíció, az emberek feltétel nélküli szeretete és tisztelete ad útmutatást.

Farkas Lehel, gyógymasszőr (XI.)

Farkas Lehel, gyógymasszőr (XI.)

Farkas Lehel vagyok, gyógymasszőr. Születtem 1985. március 29-én, Csíkszeredában, Székelyföldön. Fiatalkorom ellenére számos nehézséget megéltem már, többek között ezért is kezdtem el foglalkozni Gyógyítással, hogy minél többet tudjak másokon segíteni. 2000-ben kezdtem el Reikivel foglalkozni, amely megalapozta egész hátralévő életem, e csodálatos módszerrel először a családomat és a barátaimat és persze magamat kezeltem, nagyon jó eredményeket elérve. Tanítómestereim segítségével tovább tanulva még több tapasztalásra tettem szert. 2007-ben elvégeztem a gyógymasszőr szakot, amelynek köszönhetően rálátást nyertem a betegek különböző, sikeres kezelésmódjaira. Harcművészetet gyakorolva is többet tanulhattam Mestereimtől és sportemberként megtapasztaltam saját magamon is a különböző sérülések fájdalmainak feloldását. Számomra nagyon fontos a szakértelem, amely állandó képzést és gyakorlást igényel. Egy-egy betegség kialakulásának megelőzésében vagy már meglévő sérülések kezelésében, akár komolyabb balesetből való felépülésben rendkívül fontos tud lenni a masszázs. Rengeteg mozgásszervi beteget kezeltem eddigi munkám során és mind szervi, mind pedig lelki értelemben javulást értünk el. Nagyon lényeges az emberismeret és a megfelelő tudás mindahhoz, hogy sikeres eredményhez jussunk. Mindenekfelett azonban elsődleges az emberek iránti Szeretet, Együttérzés és Alázat!

Ferles Tímea, okleveles masszőr (XI., XIX.)

Ferles Tímea, okleveles masszőr (XI., XIX.)

Ferles Tímea, okleveles masszőr - A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával, a különböző testhelyzetek felvételével a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani a megfelelő energiapályákon. A masszázs célja fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A thai masszázs repertoárját túlnyomó részt nyomó és kimozgató technikák, illetve ezek kombinációi alkotják.

Gyógymasszázs - Dakó László

Gyógymasszázs - Dakó László

Nevem Dakó László, okleveles gyógymasszőr vagyok. Munkámmal és tudásommal az embereknek megnyugvást, pihenést, tisztulást, testi-lelki regenerálódást nyújtok. Aki felfrissülni, stresszeitől megválva tisztulni, ellazulni és feltöltődni szeretne, jelentkezzen! Orvos által diagnosztizált problémák egyénre szabott kezelése, ár megegyezés szerint. Kezelt problémák: fejfájás, nyak-, hátfájás, derékfájás, csípő, ...váll és egyéb ízületi problémák, idegbecsípődések, végtagzsibbadás, húzódások, izomgörcsök, izomfájdalmak, és ízületek kimozgatása. Előre egyeztetett időpontban házhoz megyek a következő településeken: Pomáz és környéke (Pilisvörösvár, Szentendre, Leányfalu, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszántó, Pilisszentlélek,Solymár ,Dobogókő), Budapest (I, II, III. IV. V . VI. VII. XI, XII, XIII )kerületei. Prosztata-, Lingam-, Jóni- masszázst NEM vállalok. Ezek mellett NEM vállalok semmiféle EROTIKUS szolgáltató masszázst.

Gyógymasszázs profi szinten

Gyógymasszázs profi szinten

A gyógymasszázs (más néven orvosi masszázs) kezelés során a gyógy masszőr a gyúrás és a simítás különböző fogásaival és a végtagok kirázásával izomlazító hatást ér el. A gyúrás egyéb formái között szerepel a dörzsölés és az ütögetés, de ezeknek a hatása inkább izom-tonizáló. Ez a masszázs mechanikailag ingerli a bőrt, s a bőr alatti kötőszöveteket, valamint az izomzatot. A gyógymasszázs helyileg, valamint a reflexekre való távolhatás segítségével csillapítja a fájdalmakat és javítja a vérkeringést. A gyógymasszázs alatt a masszőr megállapítja a bőr, az alatta lévő kötőszövetek állapotát, majd ez alapján dolgozza ki a megfelelő kezelést. A gyógymasszázs praktikus gyógytorna előtti izomlazításra, az izomtónus helyreállítására. A gyógymasszázs általában kiegészítő kezelésként javasolt.

Tuti menü