Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógymasszőr vidéken képes leírás - Gyógymasszőr.tlap.hu
részletek »

Gyógymasszőr vidéken - Gyógymasszőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogymasszor.tlap.hu » Gyógymasszőr vidéken
Keresés
Találatok száma - 27 db
Ádám Egészségház

Ádám Egészségház

Gyógymasszázs A gyógymasszőr különböző izomcsoportokat masszíroz. Általában fej-, váll-, hát-, nyak-, és lábproblémák izomlazításával az eredeti izomtónus visszanyerésében nyújt segítséget. Masszírozás során helyileg javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat. A simítás, a gyúrás bizonyos fogásai a végtag kirázása ? izomlazító, a dörzsölés és az ütögetés inkább ? izomtónus fokozó hatású. A gyógymasszázs kezelése javasolt általános közérzet javítására, keringés- és nyirokrendszeri állapot frissítésére, astresszoldásra, ortopédiai és reumatológiai megbetegedések kezelésére. Ideggyógyászati és belgyógyászati betegségek rehabilitációjára. A gyógymasszázs tevékenységet szakképzett gyógymasszőr végzi.

Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Antalfiné Fonyó Katalin - természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, reflexológus, fitoterapeuta, gyógymasszőr. Győrben élek, 25 éve dolgozom az egészségügyben. Hosszú évekig gyógyszerészként próbáltam segíteni beteg embertársaimon, de a kemikáliák - néha a sok mellékhatás mellett - sem hozták meg várva-várt gyógyulást. Mint a legtöbb gyógyító, kik a természetes módszereket hívják segítségül - én is ezt az utat választottam, s járom - 10 éve hittel és szeretettel. Győr-Szigetben - egy köztiszteletben álló szakorvos-pszichiáter doktornővel együttműködve - fogadom a hozzám bizalommal fordulókat. A kezelések bejelentkezés szerint történnek, az időtartalmuk változó (függ a segítséget kérő korától, betegsége jellegétől, a tanácsolt kezelés módjától).

Appel Anikó gyógymasszőr (Szigetszentmiklós)

Appel Anikó gyógymasszőr (Szigetszentmiklós)

Appel Anikó egészségügyi végzettségű testkezelő és gyógymasszőr vagyok. Szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet Szigetszentmiklós-Gyártelepen! Gyógymasszázs - Speciális krémekkel történik a problémás testrész kezelése. Ajánlom reumatikus fájdalmakra,izmok tónusának fokozására.

Balogh Andor (Szeged)

Balogh Andor (Szeged)

Mozgásszervi betegségek gyógyítása természetes gyógymódokkal. Többféle masszázstechnika, csontkovácsolás, földsugárzás mérés. Kovács Magyar András Táltos iskolájában ismertem meg ezt az ősi gyógymódot. Akkoriban nagyon hajtott a kíváncsiság, ezért végigjártam az iskola 9 fokozatát. Megtanultam földsugárzásokat mérni, megismerkedtem a szellemvilággal, szellemgyógyászattal, megtanultam, hogyan kell bánni az energiákkal, elemekkel.

Barack masszázs

Barack masszázs

A Barack masszázs stúdió Pakson várja felfrissülni, gyógyulni vágyó vendégeit az alábbi masszázsfajtákkal: thai masszázs, nyirokmasszázs, indiai olajos masszázs, fogyasztó cellulitis, svéd masszázs, fizikai közérzetjavító és frissítő masszázs, talpmasszázs. Keresse fel masszázs stúdiónkat amennyiben kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik, nehéz fizikai, vagy ülőmunkát végez, tisztító kúráját egészítené ki masszázskezeléssel, pszichoszomatikus panaszai vannak, (mint pl.: fejfájás, migrén, alvás és emésztési zavarok, keringési problémák, kimerültség, stressz stb), reumás betegség gyötri, izomgörcseit, izomfájdalmait szeretné enyhíteni, kismama (kizárólag a 3.-hónap után és orvos engedélyével;), sportolás előtt, vagy azt követően.

Barotáné Melinda gyógymasszőr (Tatabánya)

Barotáné Melinda gyógymasszőr (Tatabánya)

Svédmasszázs Melindától - Barotáné Melinda vagyok , 16 éve dolgozom a megyei kórház szülészeti osztályán mint szülésznő , asszisztensnő. Munkám során nap mint nap szembesülök a betegségekkel és gyakran a tehetetlenség érzésével is. A segíteni akarás a segíteni tudás útjára vezetett. Az a masszázs típus , amelyet alkalmazok sikeresen ötvözi az európai kultúrának leginkább megfelelő svédmasszázs és a Shiatsu masszázs előnyeit. Rohanó , stresszes világunkban egyre inkább előtérbe kerül az Öngyógyítás fontosságának felismerése , szervezetünk energiáinak feltöltése. A masszázsterápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik. A masszázs csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére. A masszázs során egyénre szabott masszázsmenet biztosítja Önt a kívánt hatás eléréséről.

Bea masszázs (Erdőkertes)

Bea masszázs (Erdőkertes)

Diszkrét környezetben, relaxációs zene mellett frissítem fel testét és lelkét. A test felületének masszázsa az egész testre kihat. Javul a vérkeringés, szívműködés, légzés, anyagcsere folyamatok és az idegműködés. Változik a pulzusszám és a vérnyomás. Az ingerlő fogások hatására fokozódik a szervezet aktivizálódása, míg a nyugtató fogások után a test ellazul, elernyed. A fáradság érzés csökken, az izom teljesítőképessége javul, és gyorsan regenerálódik.

Bodnár Péter gyógymasszőr (Pécs)

Bodnár Péter gyógymasszőr (Pécs)

Bodnár Péter, 29 éves gyógymasszőr vagyok. A Pécsi Tudományegyetem végzős hallgatójaként szerencsésnek érzem magam, mert a gyógymasszőri képesítésem mellett az egyetemi éveim alatt is a képzés része volt a masszázs, így több helyről és mélyrehatóan tanulmányoztam, sajátítottam el a masszázs fogásait és elméletét. Az OKJ-s gyógymasszőri képesítésemet kiváló eredménnyel, az egyetemen 2 féléves képzés részeként elsajátított masszázst pedig jeles eredménnyel zártam. Kiváló oktatók kezei közül kerültem ki, melynek eredményét szeretném átadni Önnek!

Borbély Sándor (Debrecen)

Borbély Sándor (Debrecen)

A masszírozás egy önkéntelen folyamat: gondoljunk csak bele, ha meghúzzuk a bokánkat, vagy más testrészünk sajog, ösztönösen nyomkodni, masszírozni kezdjük. A masszázs, mint természetes gyógymód végigkísérte az emberi kultúrákat. Célom, hogy hozzásegítsem Önt egy frissebb és egészségesebb közérzethez!

Hirdetés
Faragó László természetgyógyász és gyógymasszőr (Kecskemét)

Faragó László természetgyógyász és gyógymasszőr (Kecskemét)

Faragó László vagyok, természetgyógyász, gyógymasszőr, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. 1990 óta foglalkozom természetgyógyászattal, gyógyítással. Megismerkedtem a bioenergiával, a radiesztéziával, melyet Béky László tanár úrtól és orosz extraszenszektől tanultam. Majd gyógymasszőr képesítést szereztem. 1992-ben Thaiföldön tanulmányoztam a tradicionális thaimasszázst. 1994 óta több ezer embernek oktattam.1997-től az ETI-nél az alternatív mozgás- és masszázsterápia vizsgabizottsági tagja vagyok. A Testnevelési Egyetemen is tanítok külföldieknek (iráni, ciprusi, svéd hallgatóknak) thai- és nyirokmasszázst. Folyamatosan fejlesztem tudásom, melyet tanfolyamaimon igyekszem tanítványaimnak továbbadni. Jelenleg 12 féle tanfolyamot tartok. Feladatomnak tekintem az ősi gyógymódok eredeti helyszínen, hiteles emberektől történő megismerését, megtapasztalását, majd átadását, illetve saját gyógyító tevékenységem során történő alkalmazását.

Gál Annamária (Veresegyház)

Gál Annamária (Veresegyház)

Gál Annamária 2000-ben végzett gyógymasszőrként a Magyar Iparszövetség Oktatási központjában. Több éves szakmai gyakorlatát a Szent Lukács, és Szent Gellért gyógyfürdők női iszap és súlyfürdő, termál osztályain szerezte, elsajátítva számos reumatikus, ortopédiai, derék, hát, nyak, izom és egyéb izületi betegségek konzervatív gyógyfürdő terápiáit, és a gyógymasszázs technikákat. Ezen évek alatt mindig végtelen szeretettel és figyelemmel fordult betegei felé, és munkáját nagyfokú empátiával végezte. 2004-ben alkalom nyílt sportmasszőrként tevékenykedni egy olaszországi golf klubban. A 2005 és 2006-os években szintén Olaszországban, egy négycsillagos szállodában, a Hotel d'Amato uszoda - szauna - masszázs részlegén dolgozott.

Gyógymasszázs Győr

Gyógymasszázs Győr

Sajnos talán egyetlen ember sem mondhatja el magáról, kiváltképp ha már elmúlt 20 éves hogy sohasem volt még semmilyen izom vagy ízületi fájdalma. Ezek a problémák jelentősen befolyásolják életminőségünket, komfortérzetünket, hiszen hétköznapi tevékenységeinkben is akadályozhatnak egy idő után. De miért is szenvednénk ezektől a panaszoktól, ha enyhíthetünk rajtuk, esetleg meg is szüntethetők. Masszázs szalonunk többféle gyógy illetve frissítő masszázzsal várja a felfrissülni, gyógyulni vágyó vendégeinket. További részleteket talál masszázs fajtáinkról weboldalunkon.

Gyógymasszázs Mezőkövesden

Gyógymasszázs Mezőkövesden

Zsóry fürdő Mezőkövesd, ahol kipihenheti a szürke hétköznapok fáradalmait és kikapcsolódhat. Számos wellness lehetőséggel várjuk vendégeinket. 80 fő befogadására alkalmas éttermünkben egészségkímélő teleket valamint magyar és külföldi specialitásokat kínálunk. 59 szobáink klimatizáltak és nagy részük erkélyes valamint 4 lakosztály is megtalálható szállodánkban. Mozgássérültek fogadására is van lehetőség. Szobáinkban mini bár, TV és internet hozzáférés áll rendelkezésre.

Gyógymasszőr a Mátrában

Gyógymasszőr a Mátrában

1980 - ban születtem Egerben. Masszázzsal 2007 - óta foglalkozom. Eleinte csak a családtagokat akartam masszázzsal kényeztetni és egészségi állapotukon javítani, később aztán főállásban is elkezdtem masszőzként dolgozni. Folyamatosan képzem magam a masszőri pályán, hogy professzionális szolgáltatást tudjak nyújtani vendégeim részére. Jelenleg okleveles gyógymasszőr vagyok emellett svéd, frissítő, lazító, relaxációs, méregtelenítő, alakformáló, aroma, talp reflexológia, nyirokmasszázs is szerepel a tudásbázisomban. A hét nagyobb részében a Mátrában vagyok elérhető Eger, Gyöngyös és környéke a maradék időben Budapesten. Ezért telefonos egyeztetés szükséges az időpont egyeztetés végett. Házhoz is megyek igény esetén.

Horváth Krisztina (Pécel)

Horváth Krisztina (Pécel)

Masszázs és testkezelések előtt egy rövid állapotfelmérést végzek az általános testi- és lelki állapotról. Néhány rövid kérdésben tájékozódom, hogy volt-e műtét, heg, törés , van-e valamilyen fájó testrésze a vendégnek , sportol-e aktívan. Tapasztalataim szerint ezek az az információk elősegítik a szakszerű kezelést. Kontaktlencsét viselők esetében, masszírozás alatt javaslom a lencsék mellőzését. A kezelés időtartamán túl, kérem kalkuláljon még 30 percet a ráhangolódásra és utána a feltöltődésre.

Ildikó Masszázs (Debrecen)

Ildikó Masszázs (Debrecen)

Gyógy- és frissítő masszázs akár egyénre szabott terápia alapján Debrecenben. Segítek Önnek ráhangolódni arra az energia hullámhosszra, mely birtokában teste és lelke is képes lesz egészséges harmóniában élni önmagával, családtagjaival. Szűkebb, tágabb környezetével. Segítek Önnek eligazodni a világban, mely napjainkban egyre nagyobb próbatétel elé állít mindannyiunkat.

Király Tamás okleveles gyógymasszőr (Veszprém)

Király Tamás okleveles gyógymasszőr (Veszprém)

Frissítő és relaxáló svédmasszázs, illetve talpmasszázs Veszprémben Király Tamás okleveles masszőrtől. Masszázs pályafutásom: 2007 őszén elvégeztem Budapesten a frissítő-relaxáló svédmasszőr, majd ezt kiegészítendő 2008 nyarán a frissítő talpmasszőr, 2008 őszén a tradicionális thai masszőr, 2009 nyarán pedig az alternatív nyirokmasszázs tanfolyamokat. Azért választottam ezeket, mert úgy érzem, jellegükből fakadóan remekül kiegészítik egymást, így mindenki könnyebben megtalálja a saját igényének megfelelő masszázst. Az eddig kapott pozitív visszajelzések a vendégeimtől arra ösztönöznek, hogy tovább képezzem magam a masszázs témakörében. Terveim között sok minden szerepel (gyógymasszőr, természetgyógyász, csontkovács), és remélem sikerül megvalósítanom őket, hogy minél szélesebb körű tudással segíthessek az embereknek.

Tuti menü