Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógymasszőr linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Gyógymasszőr képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: gyogymasszor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
 Szabó István (XI. ker.)

Szabó István (XI. ker.)

Szabó Istvánnak hívnak, 2001-ben ismerkedtem meg a svéd-masszázzsal, igaz eleinte csak hobbi szinten családomat és barátaimat masszíroztam. Idő közben többféle masszázsfajtával ismerkedtem meg, tanultam ki és ahogy egyre jobban elmerültem benne, hivatásommá vált. Tanítóim azt tanították és saját hitvallásom is az, hogy minden testi betegség lelki eredetű, ezért az embereknek nemcsak a testével, hanem a lelkével is foglalkozni kell. Ezért egyre jobban foglalkoztatnak az ősi gyógymódok.

2007 Kapos Kft.

2007 Kapos Kft.

Ha szeretnél masszőrként elhelyezkedni, vagy esetleg önálló masszázsvállalkozást szeretnél indítani, akkor keresd fel bátran masszőrképző központjaink egyikét, és sajátítsd el a masszázs 5000 éves tudományát! Képzéseink az ország minden régiójában elérhetőek, a pontos helyszínekért kattintson az oktatási pontok menüpontra! Oktatóink tapasztalt gyógymasszőrök, orvosok, akiktől hallgatóink a tanfolyam időtartama alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek.

5 Elements SPA

5 Elements SPA

Budapest belvárosában, közel a Nyugati pályaudvarhoz megnyitott a 5 Elements SPA?. Büszkék vagyunk a tapasztalt, nagy szaktudással rendelkező terapeutáinkra, akik Thaiföldről érkeztek, mindannyian jártasak a különböző masszázs technikákban, egészségügyi képzettséggel rendelkeznek, a világhírű Wat Po iskolában részesültek képzésben. A családias hangulatú, szobákban, teljesen elszigetelten a külvilágtól a szakavatott masszőrök hozzáértő keze segít, hogy elfelejtsen minden problémát. A masszázs után, egy csésze zöld tea hatására, érezni fogja az életenergia áramlását és kellemes érzés keriti hatalmába. Amellett, hogy hagyományos, thai masszázs szalonunkban felfedezhet rengeteg új élményt, megismerhet több mint 20 csodálatos terápiás masszázs technikát a világ minden tájáról. Unja már megy az orvosokat? Nem akarja mérgezni magát tablettákkal? Mi segítünk Önnek. Szalonunkban hagyományos kínai orvoslás is folyik Dr. Li Hua, már 17 éves tapasztalatot szerzett Kínában. Személyre szabott kezelést ajánlunk minden ügyfélnek, az egyedi technikák kiállták az idő próbáját a hagyományos orvoslással szemben. Adjon szervezetének egy esélyt, hogy gyógyulhasson, tabletták segítsége nélkül.

A gyógymasszázs alapja a svédmasszázs

A gyógymasszázs alapja a svédmasszázs

A gyógymasszázst gyógyító jelleggel végzik, általában orvosi utasításra. A gyógymasszázs alapja a svédmasszázs, tehát az európai irányzathoz tartozik. A gyógymasszázs kifejezetten a nem teljes értékűen működő testrészekre irányul. A kezelés időtartama teljes mértékben a panasz mennyiségétől és erősségétől függ.

A gyógymasszázs bemutatása

A gyógymasszázs bemutatása

A gyógymasszázs egy általában orvosi utasításra végzett gyógyító jellegű masszázs. Alapja a svédmasszázs, ezért a nyugati típusú masszázs irányzatok közé tartozik. A gyógymasszázs a problémás, nem teljes értékűen működő testrészekre koncentrál. A kezelések időtartama és gyakorisága a panaszok erősségétől függ!

A gyógymasszázs ismertetése

A gyógymasszázs ismertetése

A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát. A gyógyító masszázs javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását végtagokból a szív felé. A simító mozdulatok, melyeket "effleurage"-nek nevezünk, növelik a friss vér áramlását, amely tápanyagokat és oxigént szállít a szerveknek és az izmoknak.

A masszázs rejtelmei

A masszázs rejtelmei

Túlhajszolt, megfáradt testünknek, sportban edzett izomzatunknak kijár néha egy kis kényeztetés. Mindannyian ismerjük, mégsem tudjuk pontosan, mire jó a masszázs. A masszázs a test felületén meghatározott fogásokkal és kezelési céllal alkalmazott mechanikai inger, amelyre kialakuló szervezeti reakció a fizikális válasz. Rendszertanilag a természeti, elsősorban a fizikai energiát felhasználó terápiák csoportjába tartozik, s ezzel a fizioterápia szerves részét képezi. A masszázs ingerei közvetlenül, mechanikai úton és közvetetten az idegrendszer útján hatnak a szervezetünkre. Ezúton befolyásolható a belső szervek funkcionális működése, valamint a szövetek, bőr, kötőszövet, izomszövet állapota. Terápiás hatása alapján fontos szerepet játszik a megelőzésben, a gyógyításban és a rehabilitációban.

Ádám Egészségház

Ádám Egészségház

Gyógymasszázs A gyógymasszőr különböző izomcsoportokat masszíroz. Általában fej-, váll-, hát-, nyak-, és lábproblémák izomlazításával az eredeti izomtónus visszanyerésében nyújt segítséget. Masszírozás során helyileg javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat. A simítás, a gyúrás bizonyos fogásai a végtag kirázása ? izomlazító, a dörzsölés és az ütögetés inkább ? izomtónus fokozó hatású. A gyógymasszázs kezelése javasolt általános közérzet javítására, keringés- és nyirokrendszeri állapot frissítésére, astresszoldásra, ortopédiai és reumatológiai megbetegedések kezelésére. Ideggyógyászati és belgyógyászati betegségek rehabilitációjára. A gyógymasszázs tevékenységet szakképzett gyógymasszőr végzi.

Alfa Kapos - Gyógymasszőr tanfolyam

Alfa Kapos - Gyógymasszőr tanfolyam

Kapos tanfolyam ajánlatai: induló tanfolyamok, országos okj-s képzések, felnőttképzések. A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció.

Hirdetés
Almásiné Mariann gyógymasszőr (XV.)

Almásiné Mariann gyógymasszőr (XV.)

Tisztelettel köszöntöm már meglévő és leendő vendégeimet. Egészségügyi Továbbképző Intézetben gyógymasszőr szakon végeztem. Munkám során törekszem arra, hogy vendégeim közérzetét javítsam, és fizikai állapotának javulását elősegítsem, azonban csodát nem ígérek. Kulturált, tiszta környezetben várom női, férfi, fiatal és idősebb vendégeimet. Kérem, tekintse meg, hogy milyen masszázs típusokat vállalok, azonban tisztelettel kérem, vegye figyelembe, hogy bizonyos szolgáltatásokkal nem állok vendégeim rendelkezésére.

Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Antalfiné Fonyó Katalin - természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, reflexológus, fitoterapeuta, gyógymasszőr. Győrben élek, 25 éve dolgozom az egészségügyben. Hosszú évekig gyógyszerészként próbáltam segíteni beteg embertársaimon, de a kemikáliák - néha a sok mellékhatás mellett - sem hozták meg várva-várt gyógyulást. Mint a legtöbb gyógyító, kik a természetes módszereket hívják segítségül - én is ezt az utat választottam, s járom - 10 éve hittel és szeretettel. Győr-Szigetben - egy köztiszteletben álló szakorvos-pszichiáter doktornővel együttműködve - fogadom a hozzám bizalommal fordulókat. A kezelések bejelentkezés szerint történnek, az időtartalmuk változó (függ a segítséget kérő korától, betegsége jellegétől, a tanácsolt kezelés módjától).

Appel Anikó gyógymasszőr (Szigetszentmiklós)

Appel Anikó gyógymasszőr (Szigetszentmiklós)

Appel Anikó egészségügyi végzettségű testkezelő és gyógymasszőr vagyok. Szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet Szigetszentmiklós-Gyártelepen! Gyógymasszázs - Speciális krémekkel történik a problémás testrész kezelése. Ajánlom reumatikus fájdalmakra,izmok tónusának fokozására.

Bács Zselyke gyógymasszázs (XIX.)

Bács Zselyke gyógymasszázs (XIX.)

Bács Zselyke masszázs, gyógymasszázs, alakformálás, cellulitmasszázs, talpmasszázs, Kispesten a XIX. kerületben. Kellemes környezetben halk zene és gyertyafény mellett kikapcsolódhatsz és relaxálhatsz.

Balogh Andor (Szeged)

Balogh Andor (Szeged)

Mozgásszervi betegségek gyógyítása természetes gyógymódokkal. Többféle masszázstechnika, csontkovácsolás, földsugárzás mérés. Kovács Magyar András Táltos iskolájában ismertem meg ezt az ősi gyógymódot. Akkoriban nagyon hajtott a kíváncsiság, ezért végigjártam az iskola 9 fokozatát. Megtanultam földsugárzásokat mérni, megismerkedtem a szellemvilággal, szellemgyógyászattal, megtanultam, hogyan kell bánni az energiákkal, elemekkel.

Banai Annamária (XIII.)

Banai Annamária (XIII.)

Banai Annamária vagyok. 1975 májusában születtem. 2003 óta foglalkozom masszázzsal. Programjaimban egyaránt szívesen alkalmazom a nyugati típusú masszázsmódokat és a keleti irányzatokat is. Lehetőségem volt megismerni az energiaadáson alapuló technikákat, melyek a bennük rejlő lehetőségekkel magukkal ragadtak. Jelenleg kétféle energia használatával teszem hatásosabbá kezeléseimet. Céljaim közé tartozik a test és a lélek harmóniájának helyreállítására irányuló technikák elsajátítása és alkalmazása.

Barack masszázs

Barack masszázs

A Barack masszázs stúdió Pakson várja felfrissülni, gyógyulni vágyó vendégeit az alábbi masszázsfajtákkal: thai masszázs, nyirokmasszázs, indiai olajos masszázs, fogyasztó cellulitis, svéd masszázs, fizikai közérzetjavító és frissítő masszázs, talpmasszázs. Keresse fel masszázs stúdiónkat amennyiben kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik, nehéz fizikai, vagy ülőmunkát végez, tisztító kúráját egészítené ki masszázskezeléssel, pszichoszomatikus panaszai vannak, (mint pl.: fejfájás, migrén, alvás és emésztési zavarok, keringési problémák, kimerültség, stressz stb), reumás betegség gyötri, izomgörcseit, izomfájdalmait szeretné enyhíteni, kismama (kizárólag a 3.-hónap után és orvos engedélyével;), sportolás előtt, vagy azt követően.

Barotáné Melinda gyógymasszőr (Tatabánya)

Barotáné Melinda gyógymasszőr (Tatabánya)

Svédmasszázs Melindától - Barotáné Melinda vagyok , 16 éve dolgozom a megyei kórház szülészeti osztályán mint szülésznő , asszisztensnő. Munkám során nap mint nap szembesülök a betegségekkel és gyakran a tehetetlenség érzésével is. A segíteni akarás a segíteni tudás útjára vezetett. Az a masszázs típus , amelyet alkalmazok sikeresen ötvözi az európai kultúrának leginkább megfelelő svédmasszázs és a Shiatsu masszázs előnyeit. Rohanó , stresszes világunkban egyre inkább előtérbe kerül az Öngyógyítás fontosságának felismerése , szervezetünk energiáinak feltöltése. A masszázsterápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik. A masszázs csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére. A masszázs során egyénre szabott masszázsmenet biztosítja Önt a kívánt hatás eléréséről.

Tuti menü